En İyi Koruyucu iPhone Kılıfları

En İyi Koruyucu iPhone Kılıfları

Telefon Modeli Olarak iPhone'lar oldukça dayanıklıdır, ancak cihazınız yüksek bir noktadan düşürmek maliyetli bir onarım veya değiştirmeye neden olabilir ve en yeni iPhone Modellerin yaklaşık ekran onarım bedelleri 5000 Bin TL civarında piyasaya çıkmasıyla, cihazınızı değiştirmenin bütçenize zarar verebileceğini söylemek durumundayız. Telefonunuza zarar verme riskini almak yerine, neden bazı önleyici tedbirler almıyor ve iPhone'unuzu güvende tutacak bir telefon kılıflarını seçmiyorsunuz? Bazı kılıflar tamamen estetik açıdan hoş olsa da diğerleri dayanıklı olacak ve telefonunuzu ezik, çizik ve darbelere koruyacak şekilde tasarlanmıştır. iPhone'unuz için üstün koruma arıyorsanız, en iyi durumlardan bazılarını seçtik ve bunlar çok çeşitli tasarım ve türlerde Dubai Aksesuarda mevcuttur.

 En Dayanıklı iPhone Kılıfları

Apple iPhone Kılıf Natura Kapak



 

Birçok kullanıcı deneyimini ile kullanıcılar Natura düşünüyor. iPhone'unuz için sağlam koruma söz konusu olduğunda Dubai Aksesuar ürünlerinden sunduğu en iyilerden biridir. Bu kılıf tamamıyla suni deriden yapılmıştır ve tutuşu artıran temiz hatlara sahip polikarbonat bir kabuk ile çevrelenen dayanıklı sentetik kauçuk slipcover ile katmanlı bir tasarıma sahiptir. Bu, diğer üretilen kılıfların standardına göre üç kat daha fazla düşme koruması sağlamasına olanak tanır, böylece daha dayanıklı bir kılıf bulmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca bakteri üremesini azaltacak, telefonunuzu ve ellerinizi temiz tutmaya yardımcı olacak antimikrobiyal kaplama da bulunmaktadır, ancak iPhone'un ekranında bakteri üremesini azaltmaz. Apple Wireless şarj cihazıyla da uyumludur. Renk Serisi mavi, siyah, kahverengi, lacivert, kırmızı renklerinde gelir.

 

Apple iPhone Benks 360 Tam Koruma Protective Kapak

Telefonunuzun düşme olasılığına karşı koruma fikrinde olduğunuzu biliyoruz. Apple iPhone 360 Koruma Kılıfların cihazınızın estetik yapısını bozmadan ultra ince kılıf serisinde önde giden bu modelimiz koruma standartlarını karşılayan bir koruyucu kılıflar arasında yer almaktadır. Telefonununuzun kasasına oturttuğunuzda cihazınızın arkası ile aynı hizada oturur. Ön ekran koruyucu olması özelliğiyle sizi ektra bir ekran koruyucu satın alma durumunda bırakmaz. Bu da yeterince çekici bir durum ve bu sepeble 360 tam koruma kılıf serisini seçtik, ancak farklı tasarım arasından da seçim yapabilirsiniz

Etiketler: eniyikoruyankiliflar, ensaglamkiliflar, telefonkiliflari
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı