Wiwu M16 Pro Akıllı Saat Mini Wireless Magnetik Şarj Aleti 2.5W
Wiwu M16 Pro Akıllı Saat Mini Wireless Magnetik Şarj Aleti 2.5W

Wiwu M16 Pro Akıllı Saat Mini Wireless Magnetik Şarj Aleti 2.5W (TA85011)

0,00
Fiyat : ₺1.392,90(KDV Dahil)
Wiwu M16 Pro Akıllı Saat Mini Wireless Magnetik Şarj Aleti 2.5W


İster evinizde, ister iş yerinizde, ister seyahat ederken kullanın, bu harika şarj aleti, tüm gereksinimlerinizi karşılar. Kompakt tasarımı ile taşıması çok kolay ve her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. İçindeki manyetik özelliği sayesinde, şarj etmek artık çok daha kolay ve güvenli. Mini boyutlu bu mükemmel cihaz, 2.5W hızlı şarj teknolojisi ile kısa sürede tamamen şarj olur ve cihazınızı en kısa sürede kullanmanıza olanak tanır.

Ayrıca, doğru şarj noktasını bulmak için kesin hizalamaya sahiptir ve hiçbir zaman ısınma yapmaz. Testlerimizde, Apple Watch 6 modelini 2 saatte tam şarj edebilmiştir.

En önemlisi, bu harika alet, yabancı manyetik nesneleri tanıyarak (FOD) şarj etmeyi keser ve cihazınızın güvenliğini maksimum seviyede korur. Akıllı çip teknolojisi sayesinde yüksek akım, yüksek gerilim, aşırı sıcaklık ve kısa devre gibi tehlikeleri engeller. CE sertifikalıdır. Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/SE ve Watch Ultra modellerini de desteklemektedir. M16 Pro ile, akıllı saatleriniz daima şarj olmuş ve kullanıma hazırdır!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı