Apple iPhone 15 Pro Max Kılıf Zore Airbag Kenarlı T-Max Mat Standlı Kapak
Apple iPhone 15 Pro Max Kılıf Zore Standlı Airbag Kenarlı T-Max Mat Kapak
Apple iPhone 15 Pro Max Kılıf Zore Airbag Kenarlı T-Max Mat Standlı Kapak
Apple iPhone 15 Pro Max Kılıf Zore Airbag Kenarlı T-Max Mat Standlı Kapak

iPhone 15 Pro Max Airbag Tasarımlı Kılıf Standlı Mat T-Max (TA96423)

0,00
Fiyat : ₺755,90(KDV Dahil)
​​​​​​​​​​​​​​​​​iPhone 15 Pro Max Airbag Tasarımlı Kılıf Standlı Mat T-Max

  

Stil, Koruma ve Konforun Mükemmel Uyumunu Keşfedin!

Zore T-Max Mat Kapak, şıklığı ve korumayı bir arada sunan tasarımı ilegünlük hayatınızın vazgeçilmezi olacak. Estetik mat yüzeyi, telefonunuzunzarafetini korurken parmak izi ve leke tutmaz özelliğiyle her zaman temizkalır.

 

Detaylarda Gizlenen Mükemmellik:

Kapak, darbelere karşı dayanıklı TPU kenarlıklarla güçlendirilmiş, herdüşüşte ve çarpmada telefonunuzu koruma altına almak için airbagteknolojisinden yararlanır. Kamera çerçevesindeki 0.2mm'lik akıllı çıkıntı,lenslerinizi düz zeminlerden ve sert yüzeylerden korur, böylece her an net vekusursuz fotoğraflar çekebilirsiniz.

 

Fonksiyonellik Her Ayrıntıda:

Hassas buton yapısı, telefonunuzun tuşlarına olan erişimi kolaylaştırırve her basışınızda tatmin edici bir his verir. Bu hassasiyet, telefonunuzunorijinal yanıtını korurken, günlük kullanımınızda konforu artırır. Ayrıca, tümport ve bağlantı noktalarına kolay erişim sağlayarak, kapak takılıyken bileşarj ve kulaklık kullanımını engellemez.

 

Uzun Ömürlü Kullanım:

Kapağın iç kısmında yer alan mikrofiber kaplama, telefonunuzun arkayüzeyini nazikçe sarmalar ve darbeleri emer, böylece telefonunuz her zaman yenigibi kalır. Mat kapak, günlük kullanımda telefonunuza mükemmel uyum sağlayacakşekilde tasarlanmıştır ve uzun süreli kullanım için ideal bir seçimdir.

  

Her Anınızda Yanınızda:

Katlanabilir metal stand özelliği ile Zore T-Max Mat Kapak, telefonunuzuistediğiniz açıda sabitler; böylece eller serbest bir şekilde film izlemenin,video görüşmeleri yapmanın veya tariflerinizi takip etmenin keyfiniçıkarabilirsiniz. Stand, kullanımı kolay ve dayanıklı bir mekanizmaya sahipolup, telefonunuzu yatay veya dikey olarak mükemmel bir izleme açısında tutar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı