Telefon Ahize ve Hoparlör Zore Toz Önleyici Sticker 20'li Set
Telefon Ahize ve Hoparlör Zore Toz Önleyici Sticker 20'li Set

Telefon Ahize ve Hoparlör Zore Toz Önleyici Sticker 20'li Set (TA101036)

0,00
Fiyat : ₺215,90(KDV Dahil)
Telefon Ahize ve Hoparlör Zore Toz Önleyici Sticker 20'li Set
 
 
Güçlü Koruma:
Cihazınızın en hassas noktalarından biri olan ahize hoparlörünü korumak üzere tasarlanmış bu stickerlar, günlük kullanımda telefonunuzun içine toz kaçmasını önler. 10 adet 2.2cm'lik büyük boy ve 10 adet 1.6cm'lik küçük boy olmak üzere kutu içerisinden toplamda 20 adet yapıştırma çıkmaktadır. Kolay uygulama adımları ile telefonunuzun hoparlörünü saniyeler içinde koruma altına alın. Güçlü yapışkanı sayesinde yerinden oynamaz ve uzun süreli koruma sağlar.
 
Suya Karşı Duruş, Muhteşem İncelik:
Anlık su sıçramalarına karşı dirençli bu stickerlar, telefonunuzu günlük sıvı temasından korur. Ancak, uzun süreli su altı etkileri için tasarlanmamıştır; dolayısıyla dikkatli kullanım gerektirir. 0.04mm inceliğiyle cihazınızda varlığını dahi anlamayacaksınız. Cihazınızın zerafetinden ödün vermeden ve görüntüsünü çirkinleştirmeden koruma altına alın.
 
Estetik ve Fonksiyon Bir Arada:
Estetik görünümüyle telefonunuzun tasarımını bozmaz ve günlük kullanımda pratik bir çözüm sunar. İçeriğindeki 20 adet sticker, telefonunuzun modeline ve boyutuna göre kolayca seçim yapmanızı ve uygulamanızı sağlar. Uzun ömürlü kullanımı ve tekrar çıkarıp takma kolaylığı ile konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Telefonunuzun hoparlörünü toz, kir ve diğer partiküllere karşı savunurken, ahizenin ses kalitesini de korumaya yardımcı olur. Her pakette bulunan detaylı kullanım talimatları sayesinde, uygulama işlemi oldukça basit ve hızlıdır. Uzun süreli koruma ve estetik görünüm arayanlar için ideal bir seçimdir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı