En İyi Samsung A32 4G Telefon Kılıfları 2022

Samsung A32 4G Kılıfları

En İyi Samsung Galaxy A32 4G Kılıfları 2022

Yeni Samsung Galaxy A32 4G Telefon , şu anda piyasadaki en uygun fiyatlı premium 4G cihazlardan olmasa da en uygun fiyatlı cihazlardan biri olarak adlandırılıyor. 6,5 inç HD+ ekran, dörtlü arka kameralar, 5.000 mAh pil ve 15 W hızlı şarj ile donatılmış olan bu ürün, birçok özelliği şık bir pakette bir araya getiriyor. Bu telefonu elbette bir kılıf ile korumak isteyeceksiniz. Yeni telefonunuzu satın alırken eşlik edecek en iyi Samsung Galaxy A32 4G kılıflarını bir araya getirdik.

Samsung A32 360 Kılıf 3 in 1 Ays Kapak

Sağlam bir ön kapak olan üst ve alt çıtaları ek olarak geçirmeli model silikon kaymaz arka kapaktan oluşan bu kılıfla değerli akıllı telefonun 360 derecelik tam kapsamını elde edin. Yedi renkte mevcuttur, kablosuz şarjı destekler ve zarif bir tasarımla mükemmel bir sağlam koruma kombinasyonu sunar.

Samsung Galaxy A32 4G Kılıf Darbe Emici Askeri Sınıf Koruyucu Kılıf

Bu darbeye dayanıklı kılıf ve temperli sert polikarbon malzeme ile askeri düzeyde koruma, telefonun düşebileceğini düşünenlerin ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Kenarlardaki yüksek çıkıntı sayesinde darbe ve düşmelere karşı yüksek koruma sağlar.

Samsung Galaxy A32 Deri Kılıf

Bu dokulu kılıf, karbon tasarmıyla birlikte gelir, şık deri görünümü sayesinde telefonunuza farklı bir görünüm sağlar. Siyah, koyu gri veya lacivert renklerde mevcuttur ve esnek TPU'dan yapılmıştır, mat granül doku malzemesi kaymaz ve parmak izi bırakmaz.

Samsung Galaxy A32 Şeffaf Telefon Kılıfı

Beş renkten oluşan ve prizma tasarımına sahip bu şeffaf telefon kılıfı ile kişisel yeteneğinizi sergileyin. Yumuşak bir TPU çerçevesi ve esnek silikon malzeme arkası ile yapılmış, yüksek modadan bahsetmeden kablosuz şarjı destekler.

Samsung Galaxy A32 Kapaklı Kılıf

Entegre kart yuvası ve hatta yerleşik küçük bir nakit para cüzdanı bulunan bu lüks PU suni sentetik deri cüzdan kılıfında telefonunuzu diğer temel öğelerle birlikte şık bir şekilde taşıyın. Manyetik bir kilitle kapanır. Kılıfı açın ve video izlerken veya görüntülü sohbet yaparken telefonu desteklemek için kapağı kullanın.

Samsung Galaxy A32 Silikon Kılıf

Bu silikon deri ve darbelere ve düşmelere karşı koruma sağlayan TPU kılıfı ve ayrıca parmak izlerine karşı da dayanıklı olan kaymaz deri yüzeyi tercih ederek sade bir zarafete sahip olun. Dört renkte mevcuttur, her duruma uygun gerçekten güzel dokulu bir görünüme sahiptir.

Samsung Galaxy A32 Cüzdan Kılıfı

Vegan PU deriden yapılmış bu şık kılıf, üç düz renkte veya üç eğlenceli desende mevcuttur, altı dikey kart sahibi yuvasına, net bir kimlik penceresine ve yatay bir nakit tutucu cebine sahiptir. Kapağı katlayın ve eller serbest kullanım için bir destek ayağı haline gelsin.

Samsung Galaxy A32 Şeffaf İnce Kılıf

A32 4G'nin güzelliğini bu basit ama etkili şeffaf kılıfla sergileyin, üstelik herhangi bir hacim katmayan ve aynı zamanda telefonun bitişini ve stilini ön plana çıkaran. Kaymaz TPU'dan yapılmış olup, dört köşesinde ve hassas kesiklerde yerleşik bir hava cebi anti-şok sistemine sahiptir.

Samsung Galaxy A32 Çift Katmanlı Kılıf

Çevreyi saran renkli kauçuk tamponun ek korumasıyla şeffaf arka kısım aracılığıyla telefonun yüzeyini gösterme avantajından yararlanın. Siyah renkte mevcuttur, yumuşak TPU ve sert PC'den yapılmıştır ve çarpma ve düşmelerden kaynaklanan hasarı daha da önlemek için yükseltilmiş kenarlara sahip yerleşik bir ekran koruyucuya sahiptir. Bu basit, günlük kılıf modelleri arasında yer alır.

Samsung Galaxy A32 Tank Kılıf

Yüzüklü olması, kickstand desteği ve herhangi bir manyetik araç montajına takılabilen manyetik araç montajı ile birlikte gelen bu kılıf ile telefonunuzu kolayca arabaya monte edin.  Dört renkten birinde keyfini çıkarın, yoldayken arabaya monte edin ve çalışmaya hazır olduğunuzda kemerinizi bağlayın. Bir iç kabuk ve sağlam arka kapak ile üçlü koruma sağlar.

Hangi Samsung Galaxy A32 4G kılıfını seçmelisiniz?

En uygun fiyatlı 4G telefon ve kesinlikle Samsung'un serisindeki en uygun fiyatlı telefon olmayı vaat eden Samsung Galaxy A32 4G'nin sıcak olması kaçınılmaz. Bir tane aldığınızda, onun için de bir kılıf almayı unutmayın. Eski veya yeni tüm akıllı telefonları çarpmalara, düşmelere, düşmelere ve çizilmelere karşı korumak çok önemlidir. Ama en iyi Samsung Galaxy A32 4G kılıfı hangisi?

Sadelikte son nokta söz konusu olduğunda, sadece telefonun görünümünü korumak ve aynı zamanda onu korumak isteyenler için, telefonun güzelliğinin parlamasını sağlayan dubaiaksesuar.com Samsung A32 Kılıf Modellerini satın almakla yanlış bir durum gerçekleştirmiş olmazsınız. Telefonu iş amaçlı kullanacaklar ve sıklıkla hem arabayla hem de yürüyerek seyahat edenler, manyetik araç tutucusu ve kemer klipsi ile birlikte gelen ve maksimum koruma sağlayan Tank Kılıf gibi bir kılıftan memnun kalacaklar. Ancak 360 kılıf modelleri sağlam koruma ile şık tasarım arasında güzel bir denge sağlamasına ve farklı renklerde sunulmasına bayılıyorum, böylece tarzınıza uygun olanı alabilirsiniz.

Bu arada, telefon için kablosuz şarj cihazı gibi bazı ek aksesuarlar ve hatta müzik kaynağınız olarak telefonla koşmayı planlıyorsanız bir çift ter geçirmez gerçek kablosuz kulaklık almayı düşünün.

Etiketler: Samsung A32 Kılıfları, Samsung A32 4G Telefon Kılıfları, Samsung Galaxy A32 4G Kılıf Modelleri
Mayıs 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı