En İyi Telefon Kılıfı Nasıl Seçilir ?

En İyi Telefon Kılıfı Nasıl Seçilir ?

En İyi Telefon Kılıfı Nasıl Seçilir ?

Bu faydalı uzman rehberliği ile akıllı telefonunuzu en iyi şekilde koruyucun.

Yaşanılan deneyimlere rağmen dikkatli olmaya gayret etseniz bile, dünyamızın şartları potansiyel teknoloji ihanetiyle dolu olduğunu gösteriyor, bu nedenle önceden önlem almak ve telefonunuzu koruyucu bir kılıf satın almak en iyisidir. En üzücü akıllı telefon korku hikayelerine tanık olan Dubai Aksesuar teknik uzmanlarıyla konuştuk ve kendi hikayenize tanık olmaktan kaçınmak için kullanabileceğiniz bazı tavsiyeler verdiler.

Telefonumuzu Darbelerden Nasıl Koruruz ?

Dubai Aksesuar’ın müşterileri tamir atölyelerine getirdiğini söylediği en yaygın sorun kırılmış telefon ekranları. Çarpma noktası telefonun, cama uygulanan kuvvetin daha yoğun olduğu bir köşesindeyse, ekranlar kırılmaya karşı özellikle en hassas parçalardan biridir.

Temel koruma düzeyi için, telefonunuzun hassas köşelerini kapatan darbe emici malzemeden (silikon veya kauçuk gibi) yapılmış bir kılıf seçin. Dubai Aksesuar, akıllı telefon sahiplerine, şoku etkili bir şekilde absorbe etmeyen ve herhangi bir etkiyi cihazın kendisine çevirme olasılığı daha yüksek olan plastik kasalara karşı tavsiyede bulunuyor.

Bunun ötesinde satın aldığınız ürün, telefonunuzu nasıl ve nerede kullandığınıza bağlıdır. Telefonunuzu yalnızca günlük darbelere ve küçük düşmelere maruz bırakacağınızdan eminseniz, ultra ince bir kılıf iyi bir seçim olabilir.

"Gençler telefonlarını kırmaya çok meyilli" diyor ve daha genç müşterilerin telefonlarını düşürdüğü veya hikayelerine dikkat çekiyor. Dubai Aksesuar, ağır hizmet tipi korumayı tercih eden gençler ve yetişkinler için Defense Armor marka kılıfları önerir. Defense Armor, iPhone ve çok çeşitli Android telefonlar için kılıflar sunar. Armor markasının ayırt edici özelliği, zorlu testlerden geçen Defender serisi Kılıflarıdır.

Günlük İhtiyaçlara Bağlı Telefon Kılıfı

Kullanıcı deneyimlerinden çıkan sonuca göre, su almış telefonlar, ekranı kırılmış telefon hasarından daha az yaygındır, ancak su kazalarının uzun hafta sonları ve yaz aylarında yüzücülerin yanlışlıkla telefonlarını bir dalış için yanlarına aldıklarında meydana gelme eğiliminde olduğunu belirtiyor. Denizin çağrısına karşı koyamıyorsanız Dubai Aksesuar’ın Su Geçirmez iPhone kılıflarına göz atabilirsiniz.

Suya dayanıklı telefon, en iyi telefonlarda standart hale geldiğinden, su hasarı daha az sorun teşkil ediyor, ancak bu tür korumanın okyanusu kapsamadığını unutmayın. Tuzlu su aşındırıcıdır, bu nedenle telefonunuzun suyla temas etme riski varsa su geçirmez kılıflar iyi bir fikir olabilir.

Ekran Koruyucu Kullanmalı mısınız?

Telefon aksesuarı satıcıları genellikle doğrudan telefonun dokunmatik ekran yüzeyine yapışan ekran koruyucuların satışını yaparlar. Uzmanlarımız, çizilmeleri plastik ekran koruyuculardan daha etkili şekilde saptıran temperli cam ekran koruyucuları satın almanızı önerir.

Dubai Aksesuar, müşterilerinin 9H sertlik derecesine sahip ekran koruyucuları aramasını tavsiye ediyor. "Mükemmel kalite ve ekranda yüksek çözünürlüklü netliği elde ediyorsunuz" diyor.

Ancak, bir ekran koruyucunun tekrar hasar veren etkilere karşı savunma seviyesinin sınırlı olduğu konusunda uyarıyor. Yapışkan ekran koruyucular, telefonları dokunmatik ekran üzerindeki doğrudan kuvvete karşı etkili bir şekilde korurken, telefon yanlardan veya köşelerden etkilendiğinde de basınçtan kaynaklı telefonunuz zarar görebilir. Kaliteli koruyucu kılıf ile birlikte temperli cam ekran koruyucu kullanılmalıdır.

İdeal Telefon Kılıfı Bulma

Tarzınıza uygun bir renk ve tasarım seçmek isteyeceksiniz, ancak düşünmeye değer birkaç şey daha var. Telefonunuzun elinizde nasıl hissedeceğini düşünün. Çoğu durumda, tutuşu artırmak için kenarı çıkıntılı kılıflar, deri kılıflar, silikon kılıflar veya yüzeyi özel malzemeden üretilmiş kılıflar. Sonuçta, en iyi düşme koruması, ilk etapta telefonunuzu düşürmemektir. Film izlerken telefonu yatay modda desteklemek için bir standlı kılıf ister misiniz? Yeni bir iPhone'unuz varsa MagSafe Kılıflara ne dersiniz ?

Sert düğme kapaklarına veya uygun olmayan kesiklere dikkat edin. Bağlantı noktaları ve kamera lensleri için açıklıklar, telefonunuzu kullanırken sorun yaratmayacak kadar geniş olmalıdır. Daha kalın, sağlam kılıflar bazen kablosuz şarjı etkileyebilir. Bir kılıfı satın almadan önce deneyemezseniz, bazı çevrimiçi incelemeleri okuyun veya üreticiye sorun.

Plastik, telefon kılıfları için kullanılan en yaygın malzemedir, genellikle Polikarbon, TPU  veya ikisinin karışımıdır. Ancak telefonunuzu birkaç yıl içinde yükselttiğinizde ne olur? Bu kılıf muhtemelen artan plastik atık dalgasına katılacak ve sizi kolayca geride bırakabilir. Biyolojik olarak parçalanabilen plastik telefon kılıfları görmeye başlıyoruz, ancak plastiğin çevre üzerindeki etkisi konusunda endişeleriniz varsa, sürdürülebilir çevre dostu kılıflar gibi başka bir malzeme kullanmak daha iyi olabilir.

Dubai Aksesuar Tavsiyeleri

Akıllı telefonlarımızın bize sağladığı deneyimler (en son bilgileri almak, sevdiğimiz fotoğrafları çekmek, sevdiklerimizle iletişim halinde kalmak) korumaya değer. Ancak telefonlar giderek daha fazla taşınabilir hale geldikçe, onları temel unsurlardan insan hatasına kadar daha büyük risklere maruz bırakıyoruz. Dubai Aksesuar telefon kılıfları, cihazınızı önceden korumanın en iyi çeşitlere sahip olmasına rağmen, hiçbir kılıfın yüzde yüz koruma konusunda kusursuz olmadığını vurguluyor.

En İyi iPhone Kılıfları, En İyi Samsung Kılıfları ve En İyi Xiaomi Kılıfları incelemek adına başlamak için iyi yerlerdir. Bu telefonlardan birine sahip olmasanız bile, en iyi kılıf markalarından bazıları hakkında faydalı tavsiyeler ve ipuçları bulacaksınız.

Etiketler: en iyi telefon kılıfları, hangi kılıfı kullanmalıyız ?
Şubat 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı