Iphone 13 Pro ve IPhone 13 Pro Max Kamera Özellikleri Benzer Olacak

Iphone 13 Pro ve IPhone 13 Pro Max Kamera

İphone 13 Pro son zamanlara damgasını vuran modellerden  yalnızca ir tanesidir. Bununla beraber Pro Max modelleri de kendisinden çokça söz ettiren modeller arasında yer alıyor. Apple markası yeni çıkarmış olduğu Iphone 13 serisi ile gözleri üzerine çekmeyi başardı. Eşsiz tasarımı ve binlerce özelliği ile herkesin ilgisini üzerine toplamış olan bu ürün her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşıyor ve daha fazla kişiye ulaşım sağlıyor. Yeni çıkmış olan bu ürünün Iphone 12 modelinden farklı birçok özelliğe sahip olduğu görülüyor olsa da dış kasa çeklinin aynı olduğu görülüyor. Iphone 12 modeline göre daha kalın bir yapıda olacağı görülen bu ürünün 0.17 mm kadar daha kalın olacağı görülmektedir. Bu kalınlığın yanı sıra kamera özelliği de görenleri şaşkına çevirecek kadar kusursuz. Birçok kişi tarafından merak edilen bir durum olan kamera özelliklerinin İphone 13 Pro ve Pro max modellerinde benzer özelliklere sahip olabilecekleri söylenmektedir.

 

iPhone 13 Pro ve Pro Max Aksesuarları

Apple iPhone 13 Pro Max modeli lansman gününden bu yana görenlerin ilgisini çeken bir telefon modeli olarak kayıtlara geçiyor. Bu ürünün kamera özellikleri ve içerisinde bulundurduğu birçok özellik görenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Apple, üretmiş olduğu bu ürün ile her geçen gün daha da iyi modeller ortaya koyduğunu gösteriyor. Bununla beraber katmış olduğu özellikler ile de daha iyi bir kullanım ve daha iyi bir performans elde etmeyi amaçladıkları görülüyor. Bu ürünlerin kamera bölümünde hafif kaldırmalar ve genişletmeler olduğu görülüyor. Bu durumun daha iyi bir görünüm elde edilebilmesi için olduğu görülüyor. Apple aksesuarları içerisinde en çok merak edilen aksesuarlar bu modellerindir. Bu model için üretilmiş olan aksesuarların her biri onları daha kaliteli bir gösterişe sahip olmasını sağlarken korunmasını da sağlamaktadır.

 

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max Kılıfları

Iphone 13 Pro modelleri için üretilmiş olan birçok kılıf bulunuyor. Bu benzersiz tasarıma sahip olan telefon için en özel ürünler kullanılarak en kaliteli kılıflar üretilmeye başlanmıştır. Tercih edilen modellerin her birisi daha iyi bir koruma sağlamak adına özel olarak tasarlanarak üretiliyor. Bu eşsiz tasarım ve özelliklere sahip olan iki model için üretilmiş olan farklı birçok kılıf modeli ve tasarımı bulunuyor. Sizlerde bu kılıf modelleri ve tasarımlarına ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler: telefon aksesuarı
Ekim 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı